Skip to main content

Irtoliuostäydennys kolmannelle rehunteolle

Irtoliuostäydennys kolmannelle rehunteolle
2.8.2021 | 11:08

Kolmas irtojakelu AIV-irtoliuoksille toteutetaan elokuun aikana. Tee tilaus nyt ja saat toimituksen ennen kolmatta rehuntekoa!

Tilaukset on jätettävä 6.8.2021 mennessä ja toimitukset lähtevät liikkeelle etelästä viikolla 32. Ouluun ja Oulun pohjoispuolelle tilauksia otetaan vastaan vielä 13.8.2021 saakka.

Pienin tilausmäärä irtoliuoksille on 1000 litraa. Purku tapahtuu 200 litran AIV-tynnyreihin, 1000 litran IBC-kontteihin tai maatilasäiliöihin. Lisätietoa toimituksista Pakkaukset ja toimitukset -osiossa.

Jätä tilaus jälleenmyyjällesi tai ota yhteyttä AIV-myyntitiimiin.

Pakattuja AIV-, Eastman Propcorn-, ja Eastman Stabilizer -tuotteita on saatavilla ympäri vuoden.


Sujuvan toimituksen edellytykset 


Varmista oikeat yhteystiedot

Olethan antanut maatalousmyymälääsi tarkan toimitusosoitteen sekä matkapuhelinnumerosi? Näin irtoauto löytää oikeaan osoitteeseen vaivatta ja tieto tulevasta toimituksesta saavuttaa sinut.

Varaa sopivat astiat

Varaa riittävä määrä puhtaita ja ehjiä säiliöitä AIV-liuokselle ja löysää tynnyrien korkit valmiiksi. AIV-tynnyreiden ja IBC-konttien käyttöikä on viisi vuotta valmistuspäivämäärästä laskettuna. Oulun AIV-tehtaan toimittamien tynnyreiden ikä on luettavissa ns. vuosikellosta tynnyrin päältä, ja kontista päivämäärä on luettavissa kehikosta.

Valmistele hyvä purkupaikka

Varmista, että jakeluautolla on esteetön pääsy astioiden luo. Hyvin korkeissa säiliöissä tulee olla kiinteät tikkaat tai kulkusilta, jolloin irtoliuoksen jakelu ja käsittely on asianmukaista. Jätä kuljettajalle ohjeet, mikäli et ole itse paikalla.

Tästä voit lukea lisää hyvästä purkupaikasta.