Skip to main content

Hyödynnä ennakkotilaajan etuhinnat ja pakattujen tuotteiden kampanja

AIV small container
1.10.2020 | 8:10

AIV-myyntikausi alkoi 5.10.2020. Tilaa siis lokakuussa AIV-irtoliuokset kauden edullisimmilla hinnoilla ja varmista tulevan kauden onnistunut rehunsäilöntä. AIV-asiakkaana sinun ei tarvitse arvailla säilöntäaineen tehoa – saat AIV Laatutakuun ja hyvät neuvot kaupan päälle. Meiltä löydät tutkitusti tehokkaat tuotteet kaikkiin tarpeisiin ja olosuhteisiin.

Tilaa kolme lavallista ja saat rahtivapaan toimituksen

Nyt on hyvä tilaisuus uusia AIV-pakkaukset tulevia irtoliuostoimituksia varten. Saat rahtivapaan toimituksen suoraan tilallesi, kun tilaat säilöntäaineita vähintään kolme lavallista.

Haluamme edistää viljelijöiden työturvallisuutta AIV-liuosten varastoinnissa ja käytössä. AIV-astioiden suosituskäyttöikä on viisi vuotta oikein säilytettynä ja käytettynä. Ostamalla pakattua AIV-liuosta saat käyttöösi turvalliset astiat myös tulevia irtoliuostoimituksia varten. Pakkauksen valmistusajankohdan näet pakkauksen päällä olevasta vuosikellosta.

Ole yhteydessä jälleenmyyjääsi ja tee tilaus. Tutustu tuotteisiin ja kysy rohkeasti lisää tuoteneuvonnastamme: 020 710 8484 / neuvonta@eastman.com.​​​​​​​​​​​​​​