Skip to main content

AIV-tuotteet valmistetaan Suomessa

Suomalaisten huippulaatuisten elintarvikkeiden takaa löytyy vahva ammattitaito rehunsäilönnässä. AIV-valikoimasta löytyy sopiva säilöntäratkaisu eri rehukasveille, korjuuolosuhteisiin, korjuumenetelmiin ja erilaisiin säilöihin – niin perinteiseen kuin luomutuotantoonkin.

Kotimaista huippulaatua

AIV-tuotteet valmistetaan Oulussa tarkkojen kotimaisten laatustandardien mukaisesti. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt AIV-tuotteille Avainlippumerkin tunnustuksena kotimaisuudesta ja laadukkaasta suomalaisesta työstä.

Kaikki AIV-tuotteet ovat MTT:n suomalaisissa olosuhteissa testaamia ja hyväksymiä. AIV-tuotteiden tutkimustyötä tehdään aktiivisesti mm. Luken, Helsingin Yliopiston sekä ulkomaisten tutkimuslaitosten kanssa. Lisäksi olemme mukana rakentamassa maatalousalan tulevaisuutta erilaisissa innovaatiohankkeissa.

Me palvelemme

Yli sata suomalaista työntekijää varmistaa AIV-tuotteiden ensiluokkaisen laadun sekä toimivan tilaus-toimitusketjun Oulun tehtaalta aina tilalle asti.

AIV-tiimi neuvoo mielellään tuotteiden valintaan, käyttöön ja säilytykseen liittyvissä asioissa sekä muissa rehunsäilönnän haasteissa myös tuotteiden hankinnan jälkeen. Olet vain puhelinsoiton päässä kotimaisen rehunsäilönnän ammattilaisista!

Yhteystiedot