Skip to main content

Pakkausten kierrätys

Pakkaamme AIV-tuotteet ainoastaan uusiin astioihin edistääksemme viljelijöiden työturvallisuutta AIV-liuosten varastoinnissa ja käytössä. AIV-astioiden suosituskäyttöikä on viisi vuotta oikein säilytettynä ja käytettynä. Ostamalla pakattua AIV-liuosta saat käyttöösi turvalliset astiat myös tulevia irtoliuostoimituksia varten. Pakkauksen valmistusajankohdan näet pakkauksen päällä olevasta vuosikellosta.

Otamme vastuumme ympäristöstä vakavasti ja  huolehdimme käytöstä poistuvien AIV-pakkausten kierrätyksestä. Kierrätysprosessissa teemme yhteistyötä Suomen Uusiomuovi Oy:n kanssa, joka vastaanottaa yritysten käytettyjä muovipakkauksia valtuutetuissa terminaaleissaan ja hyödyntää ne muovin jatkojalosteina.

Katso lähin kierrätysterminaali ja sen yhteystiedot tästä kartasta: www.uusiomuovi.fi/kartta.

Kierrätykseen voi toimittaa astioita maksutta valmistusvuodesta riippumatta. Kierrätysjärjestelmä koskee 30 litran kanistereita, 200 litran tynnyreitä ja IBC-kontteja. Kaikki terminaalit eivät välttämättä voi ottaa vastaan IBC-konttia kokonaisena lavan ja kehikon kanssa, vaan pelkästään kontin muovisen sisäosan. Ota tämän vuoksi yhteyttä terminaaliin ennen palautusta ja tarkasta millaisena voit tuoda kontin.

Huuhtele palautettavat astiat huolellisesti kahteen kertaan vedellä ja varmista että ne ovat kuivia palautushetkellä. Jätä korkit auki. Poista etiketit mahdollisuuksien mukaan tai yliviivaa vaarallisten aineiden merkinnät. Huomioi, etteivät kierrätysterminaalit voi ottaa vastaan nestettä sisältäviä pakkauksia työturvallisuuden vuoksi.

Jos tarvitset lisätietoja pakkausten kierrätykseen liittyen, ota meihin yhteyttä!

Kysyttävää?
Pakkauksiin ja toimituksiin liittyvissä asioissa sinua palvelee:
Risto Välimaa
Asiakaspäällikkö,
Pohjois-Suomi ja ruotsinkieliset alueet
Sami Saarikettu
Asiakaspäällikkö,
Keski-Suomi
Saana Orkola
Asiakaspäällikkö,
Etelä-Suomi