Skip to main content

AIV Laatutakuu turvaa selustasi

AIV Laatutakuu on ainutlaatuinen rehunsäilöjän turva ja huippulaatuisen säilörehun tae.

AIV-asiakkaana sinun ei tarvitse arvailla säilöntäaineen tehoa. AIV Laatutakuu takaa rehuntekijälle, että hyvien säilöntätapojen ja antamiemme annostelusuositusten mukaisesti säilötty nurmirehu on laadultaan joko hyvää tai erinomaista. Takuun piiriin kuuluu koko AIV-tuoteperhe: AIV 2 Plus Na, AIV Ässä Na, AIV Via sekä AIV Oiva.

Säilörehun katsotaan epäonnistuneen, kun ammoniakkityppeä on yli 80 g/kg kokonaistyppeä. Jos rehusi ammoniakkipitoisuus ylittää tämän rajan, korvaamme säilönnässä käytetyn AIV-säilöntäaineen sinulle täysimääräisenä*.

Jos epäilet AIV-tuotteella säilömäsi rehun laatua, ota yhteyttä myyntitiimiimme. Me autamme mielellämme!

*Tutustu oheisiin takuuehtoihin (PDF).

100 % luottamus kotimaiseen

Kaikki AIV-tuotteet valmistetaan Oulussa tarkkojen laatustandardien mukaisesti. AIV-tuotteiden säilöntäteho on todennettu useissa puolueettomissa tutkimuksissa suomalaisissa olosuhteissa Luonnonvarakeskuksessa. Tutkimustyön, tuotevalvonnan ja AIV:n pitkän säilörehuosaamisen ansiosta voitkin luottaa AIV-tuoteperheeseen rauhallisin mielin.

Säilö takuulla hyvää ja testaa myös AIV-tuottolaskuria. Näet miten säilöntäaineinvestointi tuottaa lisäkatetta tilallesi.

Kysyttävää?
Pakkauksiin ja toimituksiin liittyvissä asioissa sinua palvelee:
RISTO VÄLIMAA
Risto Välimaa
Asiakaspäällikkö,
Pohjois-Suomi ja ruotsinkieliset alueet
SAMI SAARIKETTU
Sami Saarikettu
Asiakaspäällikkö,
Keski-Suomi
Saana
Saana Orkola
Asiakaspäällikkö,
Etelä-Suomi