Skip to main content

Eastman jälleen maailman eettisimpien yritysten listalla

ethisphere-2017.png
20.3.2017 | 10:03

Ethisphere Institute on palkinnut AIV-rehunsäilöntäaineita valmistavan Eastman Chemical Companyn jo neljännen kerran World’s Most Ethical Company® -tunnustuksella.

Vuodesta 2007 lähtien jaettu tunnustus palkitsee yrityksiä, jotka ajavat positiivista muutosta liiketoiminnassa ja yhteiskunnassa maailmanlaajuisesti. Arviointi suoritetaan viidessä kategoriassa: eettisyys ja vaatimustenmukaisuus (35 %), yrityskansalaisuus ja -vastuu (20 %), eettinen yrityskulttuuri (20 %), hyvä hallinnointitapa (15 %) sekä johtajuus, innovatiivisuus ja maine (10 %).

Lisätietoja Eastmanin tuotteista ja toiminnasta löydät yrityksen kansainvälisiltä kotisivuilta www.eastman.com.
Lisätietoja Ethisphere Institutesta löydät osoitteesta www.ethisphere.com.

Eastman on maailmanlaajuinen erikoiskemikaalien tuottaja, joka valmistaa kemikaalien lisäksi kuituja ja muovituotteita. Suomessa Eastman vastaa AIV-rehunsäilöntäaineiden valmistuksesta, tuotekehityksestä, myynnistä ja markkinoinnista. Tuotteet valmistetaan Oulun tehtaalla, josta ne toimitetaan kotimaan markkinoille sekä vientiin. Suomessa yhtiön palveluksessa on noin 130 työntekijää. Eastman Chemical Companyn tytäryritys Taminco Finland Oy on Suomen toiminnoista vastaava yhtiö. ​​​​​​​