Skip to main content

Myös kesällä voi tilata irtoliuoksia – katso aikataulu!

AIV_irtotilaus_kartta2017.jpg
2.6.2017 | 11:06

Tee AIV-irtoliuostilaus heti ensimmäisen rehunteon jälkeen ja saat toimituksen ennen toista rehuntekoa. Katso oman alueesi tilausaikataulu kartasta.

AIV-irtoliuokset toimitetaan 200 litran tynnyreihin, 1000 litran IBC-kontteihin tai maatilasäiliöihin. Pienin toimitettava määrä on 1000 litraa.

Kesän irtoliuosten jakelu alkaa kesä-heinäkuun vaihteessa. AIV-irtojakelu aloitetaan etelästä edeten kohti pohjoista ja viimeiset toimitukset Pohjois-Suomeen jaetaan viimeistään heinäkuun loppuun mennessä. Toimituksen tarkemmasta ajankohdasta ilmoitetaan etukäteen tekstiviestillä.

Jätä tilaus jälleenmyyjällesi tai ota yhteyttä AIV-myyntitiimiin.


Voit edesauttaa toimituksen sujuvuutta huomioimalla seuraavat asiat:

  • Olethan antanut maatalousmyymälääsi tarkan toimitusosoitteen sekä matkapuhelinnumerosi. Näin irtoauto löytää oikeaan osoitteeseen vaivatta ja tieto tulevasta toimituksesta saavuttaa sinut.
  • Varaa riittävä määrä puhtaita ja ehjiä säiliöitä AIV-liuokselle ja löysää tynnyrien korkit valmiiksi. AIV-tynnyreiden ja IBC-konttien käyttöikä on viisi vuotta valmistuspäivämäärästä laskettuna. Oulun AIV-tehtaan toimittamien astioiden ikä on luettavissa pakkauksen ns. vuosikellosta, joka löytyy yleensä tynnyrin päältä.
  • Varmista, että jakeluautolla on esteetön pääsy astioiden luo. Hyvin korkeissa säiliöissä tulee olla kiinteät tikkaat tai kulkusilta, jolloin irtoliuoksen jakelu ja käsittely on asianmukaista. Jätä kuljettajalle ohjeet, mikäli et ole itse paikalla.