Skip to main content

Tilaa AIV-irtoliuokset toiselle rehunteolle

AIV aluejako kesä 2023
30.5.2023 | 8:05

Tee tilaus heti ensimmäisen rehunteon jälkeen ja saat toimituksen ennen toista rehuntekoa. 

Suomi on tänä vuonna jaettu etelä-pohjoissuunnassa kahteen irtojakelualueeseen, joilla molemmilla on oma tilausaikansa. 

Raahen, Vaalan, Nurmeksen ja Lieksan muodostaman linjan sekä niiden eteläpuolisen alueen kesäjakelun liuokset tulee tilata viimeistään 26.6. Tämän linjan pohjoispuolella tilaus tulee tehdä viimeistään 7.7.

AIV-irtoliuokset toimitetaan 200 litran tynnyreihin, 1000 litran IBC-kontteihin tai maatilasäiliöihin. Pienin toimitettava määrä on 1000 litraa. Toimituksen ajankohdasta ilmoitetaan etukäteen tekstiviestillä. Jätä tilaus jälleenmyyjällesi. Mikäli tarvitset apua tuotevalinnassa, ota yhteyttä AIV-myyntitiimiin.

Muistathan, että pakattuna AIV-liuoksia saa jatkuvasti.

Sujuvan toimituksen edellytykset 

Varmista oikeat yhteystiedot

Olethan antanut maatalousmyymälääsi tarkan toimitusosoitteen sekä matkapuhelinnumerosi? Näin irtoauto löytää oikeaan osoitteeseen vaivatta ja tieto tulevasta toimituksesta saavuttaa sinut.

Varaa sopivat astiat

Varaa riittävä määrä puhtaita ja ehjiä säiliöitä AIV-liuokselle ja löysää tynnyrien korkit valmiiksi. AIV-tynnyreiden ja IBC-konttien käyttöikä on viisi vuotta valmistuspäivämäärästä laskettuna. Oulun AIV-tehtaan toimittamien tynnyreiden ikä on luettavissa ns. vuosikellosta tynnyrin päältä, ja kontista päivämäärä on luettavissa kehikosta.

Valmistele hyvä purkupaikka

Varmista, että jakeluautolla on esteetön pääsy astioiden luo. Hyvin korkeissa säiliöissä tulee olla kiinteät tikkaat tai kulkusilta, jolloin irtoliuoksen jakelu ja käsittely on asianmukaista. Jätä kuljettajalle ohjeet, mikäli et ole itse paikalla.

Tästä voit lukea lisää hyvästä purkupaikasta.