Skip to main content

Tilaa lisää AIV-irtoliuoksia loppukesän tarpeisiin

AIV-tilaukset kesä 2021
4.6.2021 | 8:06

AIV-irtoliuoksia voi tilata myös kesällä! Tee tilaus heti ensimmäisen rehunteon jälkeen ja saat toimituksen ennen toista rehuntekoa.

Viimeiset irtotilauspäivät alueittain:

Etelä-Suomi ja Keski-Suomi 28.6. | Pohjois-Suomi 9.7.

AIV-irtoliuokset toimitetaan 200 litran tynnyreihin, 1000 litran IBC-kontteihin tai maatilasäiliöihin. Pienin toimitettava määrä on 1000 litraa. Toimituksen ajankohdasta ilmoitetaan etukäteen tekstiviestillä. Jätä tilaus jälleenmyyjällesi. Mikäli tarvitset apua tuotevalinnassa, ota yhteyttä AIV-myyntitiimiin.

Muistathan, että pakattuna AIV-liuoksia saa jatkuvasti.

Sujuvan toimituksen edellykset 

Varmista oikeat yhteystiedot

Olethan antanut maatalousmyymälääsi tarkan toimitusosoitteen sekä matkapuhelinnumerosi? Näin irtoauto löytää oikeaan osoitteeseen vaivatta ja tieto tulevasta toimituksesta saavuttaa sinut.

Varaa sopivat astiat

Varaa riittävä määrä puhtaita ja ehjiä säiliöitä AIV-liuokselle ja löysää tynnyrien korkit valmiiksi. AIV-tynnyreiden ja IBC-konttien käyttöikä on viisi vuotta valmistuspäivämäärästä laskettuna. Oulun AIV-tehtaan toimittamien tynnyreiden ikä on luettavissa ns. vuosikellosta tynnyrin päältä, ja kontista päivämäärä on luettavissa kehikosta.

Valmistele hyvä purkupaikka

Varmista, että jakeluautolla on esteetön pääsy astioiden luo. Hyvin korkeissa säiliöissä tulee olla kiinteät tikkaat tai kulkusilta, jolloin irtoliuoksen jakelu ja käsittely on asianmukaista. Jätä kuljettajalle ohjeet, mikäli et ole itse paikalla.

Tästä voit lukea lisää hyvästä purkupaikasta.

Tilaa AIV-liuokset toiselle rehunteolle