Skip to main content

Tule meille töihin!

30.11.2017 | 17:11

Etsimme nyt Suomeen Animal Nutrition -tiimiin Sinua, aktiivinen ja tulosorientoitunut Account Manager!

Vastaat maatiloilla käytettävien rehunsäilöntäratkaisujen, mm. AIV-tuotteiden myynnistä ja tuoteneuvonnasta vastuualueellasi. Toimit tiiviissä yhteistyössä maatalouskaupan toimijoiden, loppuasiakkaiden sekä alan sidosryhmien kanssa. Työhösi kuuluu myyntitehtävien lisäksi tuotetuki, asiakaskoulutusten sekä tapahtuma- ja tuotemarkkinoinnin toteuttaminen. Osallistut aktiivisesti myynnin ja liiketoiminnan kehittämiseen yhteistyössä tuotekehitys- ja markkinointitiimin kanssa.

Odotamme Sinulta maatalousalan tai muuta soveltuvaa koulutusta sekä hyvää kotieläintuotannon tuntemusta. Sinulla on useamman vuoden työkokemus alalta ja näyttöjä tuloksellisesta työskentelystä. Olet valmis ottamaan vastuuta, aidosti kiinnostunut asiakassuhteiden kehittämisestä sekä uusien ratkaisujen löytämisestä yhteistyössä kotieläintilojen kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyviä viestintä- ja yhteistyötaitoja. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi. Tehtävä vaatii aktiivista matkustamista kotimaassa ja tulet työskentelemään kotitoimistossa.

Tarjoamme innostavan työpaikan kansainvälisessä ympäristössä sekä monipuoliset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet alan johtavan yrityksen palveluksessa.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalissa Johanna Massa p. 040 144 3333 ja Eastmanissa Kirsi Kuparinen p. 050 555 5479 (kirsikuparinen@eastman.com), parhaiten tavoitettavissa 7.12. klo 9–11 ja 13.12. klo 9–11.

Lähetä hakemuksesi sisältäen CV:n ja palkkatoivomuksen 17.12.2017 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi.

Klikkaa tästä hakuilmoitukseen

Eastman on maailmanlaajuinen erikoiskemikaalien tuottaja, joka valmistaa kemikaalien lisäksi kuituja ja muovituotteita. Yhtiön asiakkaita ovat kuljetus- ja rakennusalan, maatalouden, elintarviketeollisuuden ja kulutustuotteiden yritykset. Eastman palvelee asiakkaitaan noin 100 maassa ja työllistää noin 15000 ammattilaista eri puolilla maailmaa. Suomessa Eastman vastaa muurahaishapon ja sen jatkojalosteiden valmistuksesta, tuotekehityksestä, myynnistä ja markkinoinnista. Tuotteet valmistetaan Oulun tehtaalla, josta ne toimitetaan kotimaan markkinoille sekä vientiin. Suomessa yhtiön palveluksessa on noin 120 työntekijää. Lisää tietoa www.eastman.com.