Skip to main content

Hyvää mieltä Hankkijan risteilyllä

sailorehu-sailo-oikein.png
16.2.2017 | 14:02

AIV-tiimi osallistui helmikuussa Hankkijan asiakasristeilylle, jonka teemana oli tällä kertaa “Hyvän mielen risteily”. Osallistujista pystyi todellakin aistimaan pirteän tunnelman, kun laivan täytti iloinen puheenporina. Matkalle oli lähtenyt reilu 800 maatalouden ammattilaista, kaukaisimmat osallistujat Sallasta asti.

Messupäivää värittivät keskustelut säilönnän onnistumisista, epäonnistumisista, haasteista sekä tietenkin AIV-liuosten tilausmahdollisuuksista. Muistutamme, että irtoliuoksia kesän toimituksiin voi tilata vielä 31.3. asti.

Huomioitavaa oli, että riskienhallinnan merkitys korostui keskusteluissa: AIV-tuotteet nähtiin ainoana oikeana ratkaisuna tilakoon ja sääriskin kasvaessa. Aiemmin tilojen ollessa pieniä, on voitu pärjätä muillakin menetelmillä, mutta nyt halutaan varmistaa säilörehun laatu, joka onnistuu vain AIV-menetelmällä.

Teemaa mukaillen myös useampi viljelijä kävi kertomassa, miten hyvä mieli tulee syöttäessä laadukasta rehua.

“Oman työnsä tuloksesta nauttii, kun näkee kaiken pöydälle viedyn rehun katoavan lehmien suihin”, totesikin eräs lappilainen viljelijä.

Kiitämme Hankkijaa sekä erityisesti kaikkia osallistujia hienosta matkasta ja toivottamme kaikille Hyvän mielen kevättä!