Skip to main content

Tervetuloa AIV-tiimiin Saana!

orkola-saana-web
24.4.2018 | 14:04

AIV-tiimi sai mahtavan vahvistuksen, kun Saana Orkola aloitti Etelä-Suomen asiakaspäällikkönä. Jo monille aikaisemmasta AIV-pestistään tuttu huippuammattilainen on innoissaan tulevasta ja aikoo laittaa itsensä täysillä likoon viljelijöiden ja jakelijoiden apuna.

AIV-tiimi sai välivuoden jälkeen tutun kollegan takaisin, kun aikaisemmin ulkomaan myynnistä vastannut Saana Orkola nimitettiin Etelä-Suomen asiakaspäälliköksi. Pitkän linjan säilörehuosaaja on täynnä energiaa ja odottaa jo kuumeisesti tulevaa säilörehukautta.

– Kyllähän paluu välivuoden jälkeen tuntuu hyvältä ja fiilis on innostunut. Meillä on vahva tiimi, jossa yhdistyy huumori ja osaaminen. Tällaisessa porukassa on ilo työskennellä.

Asiantuntemus asiakkaiden käsiin

Kun mennään syvemmälle säilörehun tekoon, onnistumiseen vaikuttavat monet asiat. Saana pitääkin keskeisenä vahvuutenaan laajaa teknistä osaamista, joka aiotaan nyt saada kaikkien rehunsäilöntäketjussa työskentelevien hyödyksi.

– Itse haluaisin tarjota entistä enemmän työkaluja jakelijoiden ja viljelijöiden väliseen keskusteluun. Monet rehunsäilöntäaineiden myyjät toimivat myös omien asiakkaidensa ruokintaneuvojina ja osallistuvat kokonaisratkaisun suunnitteluun. Tässä työssä rehun laadulla on suuri merkitys ja siihen haluan tarjota mahdollisimman kattavaa tietoa.

Laadun tuottamisesta saa olla ylpeä

Kotimaisen maatilatalouden elinvoimaisuus on kiinni koko tuotantoketjusta, mutta myös asenteesta. Saanan mukaan suomalaiset ovat turhan vaatimattomia, vaikka tekevät maailman parhaita tuotteita.

– Huippulaatu, puhtaus ja turvallisuus ovat sanoja, jotka mielestäni kuvaavat hienosti kotimaista tuotantoa. Suomalaiset tuotteet ovat huippuluokkaa ja niiden tekijöiden pitäisi olla ylpeitä työstään. Joskus tuntuu, että voisimme pitää osaamisestamme vähän enemmän meteliä ja avata myös viennille isompaa roolia.

Nähdään messuilla ja markkinoilla

AIV:n vuosi on täynnä tapahtumia, joten Saanaa sekä muita tiimiläisiä voi tavata ympäri Suomea. Tuore asiakaspäällikkö odottaakin jo innolla sekä vanhojen tuttujen että uusien ihmisten näkemistä.

– Tulkaahan kaikki vetämään hihasta ja juttelemaan, kun olette tapahtumissa. Päivitetään kuulumiset ja voihan sitä vähän rehunsäilönnästäkin jutella. Nähdään pian!