Skip to main content

Urakoitsijalla on merkitystä

29.5.2017 | 12:05

Urakoitsijavalinnalla on merkittävä vaikutus säilörehun laatuun ja sen käyttöön ruokinnassa. Pienet arkiset päätökset korjuuketjussa voivat näkyä saadussa maito- tai lihatilissä isoina euroina.

Ottaako oma urakoitsijasi toiveesi huomioon ja tuottaa tilallesi sellaista rehua, jota toivot? Hyvän urakoitsijan peruspiirteitä ovat ammattitaito, yhteistyökyky ja palvelualttius. Ammattitaitoinen säilörehu-urakoitsija:

  • Tuntee asiakkaan tarpeet ja pyrkii toteuttamaan niitä.
  • Ymmärtää ruokinnan merkityksen ja on aidosti kiinnostunut säilörehun laadusta.
  • Tietää, mitä hyvä säilörehu on ja miten se vaikuttaa tilan talouteen.

Urakoitsijoille suunnatuilla Artturi-säilörehupäivillä koulutettiin tänäkin vuonna lähes viisikymmentä säilörehu-urakoitsijaa. Kaksipäiväisen koulutuksen aikana osallistujat kertasivat rehun säilönnän perusteet ja oppivat lisää säilörehun merkityksestä loppukäyttäjälle. Muita aiheita olivat mm. nurmilajikkeiden vaikutus korjuuaikaan, renkaiden merkitys maan tiivistymisessä ja polttoainetehokkuus. Koulutuksen lopussa urakoitsijat suorittivat Artturi-passitentin.

Etsi lähin koulutettu ja ammattitaitoinen Artturi-urakoitsija täältä. Voit suositella koulutusta myös omalle urakoitsijallesi.

Toivotamme onnistunutta urakointia!