Skip to main content

Varaudu hyvään nurmenkasvuun ja tilaa AIV-irtoliuokset kolmannelle sadonkorjuulle

6.8.2020 | 12:08

Varaudu loppukesän hyvään nurmenkasvuun! Kolmas irtojakelu AIV-irtoliuoksille toteutetaan elokuun aikana.

Tee tilaus AIV-irtoliuoksista nyt ja saat toimituksen ennen kolmatta rehuntekoa!

Viimeiset tilauspäivät alueittain:

  • Etelä-Suomi 12.8.
  • Jyväskylän pohjoispuoli 19.8.

Irtotoimitukset lähtevät liikkeelle Etelä-Suomesta viikolla 33. Pakattuja liuoksia toimitamme koko ajan. Pienin tilausmäärä irtoliuoksille on 2000 litraa. Purku tapahtuu 200 litran AIV-tynnyreihin, 1000 litran IBC-kontteihin tai maatilasäiliöihin. Lisätietoa toimituksista Pakkaukset ja toimitukset -osiossa. Jätä tilaus jälleenmyyjällesi. Voit olla yhteydessä AIV-myyntitiimiin tuotevalinta-asioissa.

________________________________________

Voit edesauttaa toimituksen sujuvuutta huomioimalla seuraavat asiat:

  • Olethan antanut maatalousmyymälääsi tarkan toimitusosoitteen sekä matkapuhelinnumerosi. Näin irtoauto löytää oikeaan osoitteeseen vaivatta ja tieto tulevasta toimituksesta saavuttaa sinut.
  • Varaa riittävä määrä puhtaita ja ehjiä säiliöitä AIV-liuokselle ja löysää tynnyrien korkit valmiiksi. AIV-tynnyreiden ja IBC-konttien käyttöikä on viisi vuotta valmistuspäivämäärästä laskettuna. Oulun AIV-tehtaan toimittamien astioiden ikä on luettavissa pakkauksen ns. vuosikellosta, joka löytyy yleensä tynnyrin päältä.
  • Varmista, että jakeluautolla on esteetön pääsy astioiden luo. Hyvin korkeissa säiliöissä tulee olla kiinteät tikkaat tai kulkusilta, jolloin irtoliuoksen jakelu ja käsittely on asianmukaista. Jätä kuljettajalle ohjeet, mikäli et ole itse paikalla. Lue lisää hyvä purkupaikka -sivulta.